HRVATSKI NOGOMETAŠI

Mirror: United zbog Mandžukića krši vlastitu politiku

Foto: EPA

OLE GUNNAR SOLSKJAER spreman je prekršiti transfer politiku Manchester Uniteda kako bi ojačao napadačku liniju svoje momčadi.

Ozljede Marcusa Rashforda i Anthonyja Martiala dovele su United u nezgodnu poziciju pa tako nemaju pravog napadača osim 17-godišnjeg Masona Greenwooda, dok je zamjena za Lukakua, koji je ljetos otišao u Inter, nikad nije dovedena.

Engleski Metro piše, a Daily Mail prenosi, da je Solskjaer "spreman ići protiv kluba", koji preferira kupovine mlađih igrača, i dovesti 33-godišnjeg Marija Mandžukića. Hrvatski napadač bit će mu primarna meta u siječanjskom prijelaznom roku.

Golovi su veliki problem za posrnulog engleskog velikana ove sezone. Zabili su ih tek devet, od čega četiri iz igre i to protiv Chelseaja na otvaranju prvenstva u kolovozu. Zasigurno gledamo jedan od najgorih Manchester Uniteda ikada, što su pokazale i brojke.

Mandžukić je još na ljeto trebao doći na Old Trafford, ali Juventus i Manchester United nisu uspjeli postići dogovor.

Bivšeg hrvatskog reprezentativca otpisao je trener Stare dame Maurizio Sarri nakon čega je Hrvat bio nadomak transfera u egzotičnu katarsku ligu. No propala mu je i ta opcija pa se rješenju svog problema nada u siječnju.

Pročitajte više