MNK Torcida objavila najveći transfer u povijesti kluba

Foto: MNK Torcida

DAN NAKON što je s Hrvatskom ispisao povijest plasiravši se na Svjetsko prvenstvo nakon 24 godine, kapetan futsal reprezentacije Franco Jelovčić (32) potpisao je za MNK Torcidu. 

"Sinoćnja euforija plasmana reprezentacije na svjetsko prvenstvo nakon 24 godine, nije se ni smirila, a već imamo novi razlog za zadovoljstvo! Po završetku sezone u Belgiji, gdje Anderlecht ponovno ima namjeru obraniti naslov prvaka, Franco će se staviti na raspolaganje Torcidi.

Nakon fantastične reprezentativne i klupske karijere (MNK Kijevo Knin, FC Split, FC Nacional, Napoli, Real Rieti, Olmissum, Anderlecht (Halle-Gooik), Franco se odlučio za novi izazov na splitskim Gripama. 

Ovim transferom Torcida okreće novu stranicu i pokazuje namjeru da teži izvrsnosti. Dolazak Franca je kamen temeljac novog Torcidinog projekta, sam igrač je s upravom Kluba prošao sve segmente novih izazova koji slijede, kako sportskih tako i onih administrativnih. Iskustvo koje Franco nosi sa sobom unaprijedit će Klub u svakom pogledu. Jelovčić je samo dio 'plana A', uskoro će naši navijači i simpatizeri dobiti još dobrih vijesti...stay tuned!" objavili su.

Pročitajte više