Modrić: Hajduk nije pokazao ništa, ali ni mi nismo pokazali naše mogućnosti

ZA NJEGA će sinoćnja utakmica na Poljudu ostati u posebnom sjećanju. Golom u 61. minuti donio je Dinamu zasluženu, ali veliku pobjedu i zadovoljio tisuće navijača koji su s juga gromglasno bodrili svaki pokušaj svoje momčadi.

Luka Modrić izrastao je u vrsnog Dinamovog playmakera, no oduvijek je nekako težio igri naprijed. Isplatio se trud, ostvarile su se  ideje trenera Josipa Kužea, i Luka je zabio Hajduku pred njegovom publikom

"Naravno da nisam očekivao da ću ga baš ja zabiti. I prije utakmice govorio sam da nije bitno tko će prevagnuti, bitna je pobjeda, nova tri boda. Za pet godina nitko se neće sjećati kakva je bila utakmica i kako je tko igrao. Pamtit će se rezultat, odnosno pobjeda. Jako sam sretan, moram priznati." - oduševljen je bio Modrić nakon utakmice.

Sinoć je bio najtraženiji među akterima derbija. Uz trenera Hajduka Ivana Gudelja, koji je spremno, gotovo uigrano, odgovarao na pitanja o svojoj smjeni. Modrić bi, ako ne uzrok, mogao biti novi povod za smjenu.

"Očekivao sam da će pred svojom publikom pokazati puno više, da će biti čvršći. Međutim nisu ostvarili niti jednu šansu i nisu pokazali apsolutno ništa." - kazao je Modrić za Index komentirajući igru Hajduka.

"Očekivao sam da ćemo mi igrati bolje. To što smo sinoć pokazali nisu naše prave mogućnosti, niti igra koju smo pokazali na pripremama, ali tri boda su tri boda" - komentirao je Dinamov playmaker igru svoje momčadi.

Modrić je kazao kako je oduševljen Zoranom Mamićem kojeg smatra pravim vođom, te Silvijom Marićem koji je sve bolji.

Mladi Dinamovac ugovor s klubom je potpisao na 10 godina, te tvrdi kako su mu misli zasad usmjeren samo na Dinamo. Jako je zahvalan Zdravku Mamiću, svom menadžeru, na svemu i s njim je, kako je rekao, u najboljim mogućim prijateljskim odnosima.

"Trenutno ne razmišljam o ničem osim o Dinamu, i želim da i u Prvenstvu i u Europi postignemo nekakav uspjeh" - zaključio je Luka Modrić.

D.R.
Foto: D.P.

Pročitajte više