Modrić otkriva Timesu: Harry je puno strašniji od Bilića!

GODINU I pol dana "potrošio" je Harry Redknapp da od momčadi bez premierligaške pobjede stvori momčad koja se bori za Ligu prvaka. Niko Kranjčar i Luka Modrić dali su veliki obol u utrci koja bi nakon duga godina mogla rezultirati razbijanjem velike engleske četvorke.
Harry ima svoje metode kojima zalijeva čaroliju na White Hart Laneu.

"Modriću nisu nepoznati prigovori u svlačionici tijekom poluvremena, pogotovo od strane Slavena Bilića, hrvatskog trenera oštrog pogleda, ali tvrdi da Redknappovi govori u svlačionici ulijevaju još više straha", tim riječima u priču uvodi prestižni Times.

"Harry je vrlo sličan Biliću, ali jače širi strah u svlačionici ukoliko gubimo na poluvremenu. Obojica puno pričaju s igračima, izvrsni su motivatori i točno znaju što reći. Harry je pritom možda malo više zastrašujuć, no niti jedan trener čija momčad na poluvremenu gubi nije dobrog raspoloženja."

"Imam slobodu u izlascima naprijed, ali moram i naporno raditi u obrani. Znam što Harry očekuje i ne želim ga razočarati. Svaki trener ima svoje dobre i one manje dobre trenutke. Igramo li loše, trener nam to da do znanja."

"Ovo je tek početak nečeg velikog"

"Redknapp je brzo prepoznao da je Modrićeva kreativnost ključ uspjeha na White Hart Laneu i odlučio graditi momčad oko njega", navodi The Times.

"Premier liga je brzo i fizički zahtjevno natjecanje. Znam da su svi očekivali da ću biti 'premekan', no nije tako ispalo. Sviđa mi se igrati ovdje u najboljoj nogometnoj ligi svijeta", kaže 24-godišnji veznjak koji, kao i ostatak njegove momčadi, vjeruje da Tottenham ima sve potrebno za izboriti Ligu prvaka sljedeće sezone.

"Naša momčad i način na koji smo odigrali prošlu godinu kazuju da smo mjesto ondje zaslužili. Svi tako misle i premda možemo do polufinala FA Cupa (današnji ogled protiv Fulhama) uskoro bismo se morali boriti i za naslov prvaka u Premiershipu. Nadam se da ćemo u budućnosti do njega i doći, jer ova je sezona samo početak nečega velikog", zaključio je Modrić.

Pročitajte više