Modrićev El Clasico iz noćne more: Evo kako je propustio spriječiti oba Messijeva gola

Screenshot (Youtube)

LIONEL MESSI u sudačkoj nadoknadi šokirao je Santiago Bernabeu i sjajnim pogotkom za 3:2 srušio Real Madrid te Barcelonu izjednačio na vrhu ljestvice s najvećim rivalom.
 
Bio je to njegov drugi gol sinoć, a zanimljivo je to da je oba pogotka argentinskog čarobnjaka mogao spriječiti Luka Modrić. Realov veznjak odigrao je ispodprosječnu utakmicu za standarde na koje nas je navikao, a španjolski mediji posebno izdvajaju njegove reakcije kod prvog i trećeg gola Barcelone. 
 
Katalonci su gubili u Madridu kada je Messi zabio svoj 15. gol u najvećim utakmicama na svijetu i tako preskočio velikog Alfreda Di Stefana koji je 14 puta zabio Barceloni u Primeri. Messi je nakon Rakitićeva proigravanja i Suarezova propuštanja lopte bio brži i snalažljiviji od Modrića koji ga je pustio u kazneni prostor, a u strahu da ne skrivi jedanaesterac nije mu pokušao niti izbiti loptu. A kada Messi dođe s loptom u kazneni prostor, navijači Barcelone obično se već mogu početi radovati...
 

 
Barcelona je do pobjede stigla u sudačkoj nadoknadi, a uz Messija junak velikog slavlja je Sergi Roberto. Veznjak Barcelone primio je loptu kod svog kaznenog prostora na desnoj strani travnjaka. Riješio se Modrića koji ga je pokušao zaustaviti prekršajem, kao da ga nema, a zatim i Marcela koji ga iz nekog razloga nije faulirao. Tako je Roberto pored Hrvata i Brazilca protutnjao u stilu Maradone, a u nastavku akcije Messi je postigao svoj 500. gol u karijeri i gol kojim je rasplakao Madriđane.
 

Pročitajte više