MONSTRUOZNO! Ovako izgledaju sportske naslovnice nakon Ronaldove eksplozije u Madridu

Foto: Marca, AS, A Bola, Mundo Deportivo

REAL MADRID pokazao je da ima snage završiti sezonu s dvostrukom titulom nakon što je rezultatom 3:0 pregazio Atletico u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Madridski derbi još jednom je odlučio Cristiano Ronaldo koji je briljantnu partiju okrunio trima golovima. Bio mu je to drugi hat-trick u posljednja dva nastupa Lige prvaka.

"Sjedeći bik" Ronaldo, kako ga je nazvala madridska Marca na svojoj duplerici, oduševio je nogometni svijet, a najveći sportski mediji jutros su se natjecali u izmišljanju epiteta za fantastičnog Portugalca.
 


"Monstruozni", "Fantastični", "Ronaldo je majstor", samo su neki od naslova na prvim stranicama najvećih sportskih medija u Španjolskoj i Portugalu. 

"Cristiano Ronaldo je sada CR9, najbolji napadač svijeta. Sport nisu samo brojevi i statistika, ali u Ronaldovu slučaju brojke najbolje pokazuju njegovu veličinu", piše talijanska Gazzetta dello Sport.

"Cristiano je stereotip modernog nogometaša, završava desnom, lijevom, brz je i fizički snažan. Ovim tempom opet će osvojiti Zlatnu loptu. Messi i Neymar su aut, Cristiano i dalje sjaji. On je fenomen i stroj za golove", piše Globo.

Britanski The Sun poigrao se riječima i stavio naslov: "Cris of Death" (umjesto Poljubac smrti).

A Bola piše: "Cristiano je odlučio utakmicu... Bila je ovo još jedna legendarna noć u njegovoj karijeri".
  

 

 

Pročitajte više