transferi

Inzaghi: Čekamo Perišića raširenih ruku

Foto: EPA

IVAN PERIŠIĆ u većini Interovih kombinacija za prijelazni rok spominje se kao igrač koji odlazi i kojeg klub ne može ili ne želi plaćati oko 5 milijuna eura po sezoni.

Nakon serije upita iz Njemačke i brojnih glasina o klubovima koji su spremni vratiti reprezentativca Hrvatske u Bundesligu, fokus je prebačen na klubove u Engleskoj, da bi posljednjih dana u priču upao Jose Mourinho.

Portugalac koji je preuzeo Romu nakon otkaza u Tottenhamu širi interes prema Perišiću, kojeg želi dovesti već godinama. Zbog Omišanina je dolazio u Zagreb na utakmice Hrvatske, želio ga je dovesti u Manchester United, a sada ga želi u Romi.

Nakon što je vijest obišla talijanske medije, oglasio se novi Interov trener Simone Inzaghi.

Talijanski mediji prenose da je Inzaghi, govoreći o situaciji na lijevoj strani u momčadi, gdje je Perišić prošle sezone kod Contea u sustavu s tri u obrani pronašao svoje mjesto u prvih 11, poručio kako u novoj sezoni računa na hrvatskog ofenzivca.

Perišić je na Euru pokazao da igra u izvrsnoj formi i dokazao se kao jedan od ključnih igrača Hrvatske. Zbog korone je prije osmine finala završio u samoizolaciji.

"Ivana čekamo raširenih ruku da se vrati nakon oporavka od korone. On je odlično odradio prošlu sezonu na toj poziciji i ne sumnjamo da će se odlično uklopiti u naš sustav", rekao je Inzaghi. 

Perišića nakon izlaska iz samoizolacije čeka zanimljivo ljeto. Cijena mu se vrti oko deset milijuna eura, a ugovor s Interom veže ga do sljedećeg ljeta i olakšava mu pregovore s drugim klubovima za šest mjeseci, kada stječe pravo na slobodne pregovore.

Pročitajte više