MOURINHO ŽELI VRSALJKA Platio bi ga 35 milijuna eura, a bio bi zamjena kapetanu

Foto: Hina

IAKO JE polufinale i finale Europa lige odigrao dosta slabo, Šime Vrsaljko (26) i dalje je na meti brojnih europskih klubova.

Zadnji koji je stao u red, ali bi mogao izbiti u prvi plan je Manchester United. Prema pisanju engleskih medija, Jose Mourinho vidi hrvatskog reprezentativca kao idealnu alternativu kapetanu Antoniju Valenciji koji u zadnje vrijeme ima sve više problema s ozljedama.

Drugi desni bek Matteo Darmian ovog ljeta odlazi s Old Trafforda i United pod hitno želi popuniti tu poziciju. Vrsaljko je navodno jako zadovoljio Engleze odličnim igrama ove sezone, iako je u polufinalu EL-a protiv Arsenala u prvoj utakmici dobio dva žuta kartona u deset minuta, a u finalu je zamijenjen na poluvremenu.

United bi Vrsaljka bez problema platio 35 milijuna eura, koliko Atletico navodno traži. Vrsaljko je u Madrid stigao 2016. godine iz Sassuola za 16 milijuna eura, a prije toga je igrao za Genou i Dinamo.

Na Old Traffordu će ovog ljeta biti prometno. Osim Vrsaljka, Mourinho želi Alexa Sandra iz Juventusa, a pregovori sa Šahtarom oko transfera Freda su navodno već u poodmakloj fazi. Ukrajinci će ga pustiti u Manchester za 60-ak milijuna eura.

Pročitajte više