Mourinho se rješava Van Gaalovog tereta: Old Trafford će napustiti čak 13 igrača

Foto: Getty Images / Guliver Image

JOSE MOURINHO odlučio je, čini se, dobro protresti Manchester United i započeti svoju vladavinu na Old Traffordu potpunim remontom.

Iako je u posljednje tri sezone u Unitedovu momčad uloženo više stotina milijuna eura, sadašnji igrači nisu po ukusu kontroverznog portugalskog menadžera. Zbog toga bi čak 13 igrača trebalo napustiti Old Trafford u sljedećem prijelaznom roku.

Etiketu "na akciji" dobili su Juan Mata, Ander Herrera, Memphis Depay, Bastian Schweinsteiger, Marouane Fellaini, Ashley Young, Michael Carrick, Guillermo Varela, Marcos Rojo, Sergio Romero, Matteo Darmian, Antonio Valencia, te Luke Shaw.

Jedan od rijetkih koji bi trebao preživjeti Mourinhovu čistku jest golman David de Gea, koji je na meti mnogih najjačih europskih klubova i njega će mu biti najteže zadržati.

Mourinho je već dogovorio dolazak Zlatana Ibrahimovića, koji će po svemu sudeći biti nositelj Unitedove igre iduće sezone, te je poslao ponudu za braniča Villarreala Ericka Baillyja, a navodno je u razgovorima i sa svojim miljenikom iz Chelseaja Nemanjom Matićem.

Pročitajte više