NBA ALL-STAR

Na jednoj strani supruga, na drugoj videoigra. Jokićev odgovor o All-Staru je hit

Foto: EPA

NIKOLA Jokić nastupit će na svom četvrtom All-Staru nakon što je izabran u prvu petorku momčadi kapetana LeBrona Jamesa (LA Lakers), u kojoj su još Stephen Curry, Andrew Wiggins (Golden State Warriors) i Ja Morant (Memphis Grizzlies). Otkrio je što je radio i kako je reagirao kad je saznao tu vijest.

Jokić, MVP NBA lige za prošlu godinu, i suigrači igrat će revijalnu utakmicu protiv momčadi Kevina Duranta (Brooklyn Nets) u kojoj su još DeMar DeRozan (Chicago Bulls), Trae Young (Atlanta Hawks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers) i prošlogodišnji najbolji igrač NBA finala Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks).

Nije znao što bi

Srpski centar Denver Nuggetsa na glasu je kao jedan od skromnijih i najduhovitijih igrača u NBA ligi. Njegovi odgovori američkim medijima često izazivaju smijeh, a isto se dogodilo i s priznanjem što je radio i kako je reagirao kad je saznao da je izabran u All-Star petorku. Da se biraju momčadi za utakmicu koja će se odigrati u noći na 18. veljače, javila mu je supruga Natalija.

"Igrao sam igricu s prijateljem kad me Natalija nazvala i rekla mi da to moramo zajedno gledati", započeo je Jokić pa otkrio da mu ta ideja nije baš bila po volji.

"Gledao sam telefon na kojem je ona bila i igrao videoigru. Nakon što su me izabrali, samo sam je pozdravio i vratio se igri", objasnio je.

Pročitajte više