zvone boban

Navijači: Boban neće prljavi novac. On voli Milan i nije kukavica

Foto: Guliver Image/Getty Images

ZVONIMIR BOBAN je zbog intervjua za Gazzettu dello Sport u kojem je otvoreno kritizirao izvršnog direktora Milana Ivana Gazidisa ostao bez posla. Boban je zamjerio Gazidisu da je bez konzultacija s njim i Paolom Maldinijem odlučio angažirati njemačkog trenera Ralfa Rangnicka.

Gazidis je prije tri dana otpustio Bobana pismom, a legendarni kapetan Hrvatske i ikona Milana namjerava sudskim putem osporavati otkaz unatoč velikoj otpremnini koju će dobiti.

"Nisam znao da smo u Sjevernoj Koreji", rekao je Boban u razgovoru sa svojim odvjetnicima pa je dodao:

"Moj je intervju pravno besprijekoran. Do njega, kao i odgovora došlo je nakon mnogih pitanja koja su ignorirana", prenosi Il Giornale Bobanove riječi.

Boban podijelio navijače

Nakon novih potresa u nekad slavnom i trofejnom klubu navijači su se podijelili na dvije frakcije. Puno je brojnija ona koja stoji iza Zvone Bobana.

''Bravo Boban. Zvone je pokušao spasiti naš Milan'', napisala je Reginalda na Facebook stranici navijača Milana.

''Dobro je, nadam se da će Zvone Gazidisu život napraviti nemogućim'', piše Ivan, a Pietro dodaje:

''Svi možete vidjeti da Boban voli naš klub, da nije kukavica i da ga ne zanima prljavi novac.''

Ipak, ima i onih navijača koji se donekle slažu s Bobanom, ali smatraju da je pogriješio kad je javno napao vlasnike kluba.

''Boban je u pravu, ali izabrao je pogrešan način''

''U principu, na Bobanovoj sam strani. Neprihvatljivo je da u današnje vrijeme čovjek ne smije izraziti vlastiti stav. Posebice ako mu se netko petljao u njegov sektor nadležnosti. Ipak, mislim da je Boban odabrao pogrešan način i vrijeme za takav potez'', piše Giovanni s kojim se slaže i Mattea:

''Boban je u pravu u ovoj aferi i šteta zbog svega što se dogodilo. Međutim, žao mi je što ovo moram reći, Zvone je odabrao pogrešan način i vrijeme za svoj istup. Mogao je pričekati kraj sezone i onda reći sve što želi. Ponavljam, u pravu je u cijeloj priči, ali morao je pričekati. Ovako nije donio ništa dobro Milanu.''

Pročitajte više