Nevjerojatan koš 39-godišnjeg LeBrona. Lakersi: Ne možemo ovo prestati gledati

Foto: EPA

LOS ANGELES LAKERSI pred svojim su navijačima u noći na nedjelju pobijedili Houston Rocketse 107:97 u utakmici kojom je dominirao Anthony Davis s 27 koševa, 14 skokova i pet blokada. LeBron James izjednačio je u njoj svoj najniži ovosezonski učinak sa 16 poena, kojima je dodao sedam asistencija, ali i potez koji je oduševio komentatore utakmice, njegovu franšizu i igrače koji su s klupe gledali akciju.

James će krajem mjeseca proslaviti svoj 39. rođendan, ali i dalje je jedan od igrača koji dominiraju na parketu. Pet puta je u ovoj sezoni ubacio 30 ili više poena, a jednu od svojih najboljih utakmica odigrao je upravo protiv Rocketsa, kojima je prošli mjesec ubacio 37 uz šest skokova i osam asistencija.

Ovaj put brojke mu nisu bile tako impresivne, no pronašao je način da se istakne na društvenim mrežama. "Ne možemo prestati ovo gledati", napisali su na X-u (bivši Twitter) Lakersi uz njegov poen koji je zabio nakon okreta od 360 stupnjeva između Jeffa Greena i Tarija Easona, koji su ga pokušali zaustaviti.

VIDEO: Arena Sport

"Starac je uspio. 360", vikali su oduševljeni komentatori u prijenosu utakmice, a kamera je pokazala klupu Lakersa i Jamesove suigrače koji su se u nevjerici hvatali za glavu.

Pročitajte više