Nevjerojatan podatak otkriva što je Oršićeva momčad napravila Manchester Cityju

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠI Southamptona izborili su u ponedjeljak plasman u polufinale engleskog Liga kupa tako što su u četvrtfinalnom ogledu pobijedili Manchester City 2:0 golovima koje su postigli Sekou Mara i Moussa Djenepo. Bio je to dvoboj zadnjeplasirane momčadi Premier lige i aktualnog prvaka te debitantska utakmica Mislava Oršića za Southampton, nakon koje su statističari izvukli nevjerojatan podatak.

Momčad Pepa Guardiole imala je 72 posto vremena utakmice loptu u svojim nogama, ali je uputila tek sedam udaraca prema golu Southamptona. Poražavajući podatak za City je taj što niti jedan od tih pokušaja nije išao u okvir gola suparničke momčadi, a to je rijetkost kakva nije viđena od travnja 2018. godine.

City je tada bio poražen od Liverpoola 0:3 i do ponedjeljka je to bila posljednja utakmica u kojoj njegovi igrači nisu pucali u okvir. Otad su prošlo 1743 dana i 275 utakmica. Duje Ćaleta-Car je odigrao cijeli susret za Southampton, a prve minute dobio je i Mislav Oršić, koji je ušao u igru u 83. minuti.

Pročitajte više