NEYMAR U LA-u NA TENISICE SPISKAO 115 TISUĆA KUNA Toliko će u PSG zaraditi za pet sati

Screenshot: Youtube

SNEAKERHEAD. Obožavateljima tenisica ne treba objašnjavati taj pojam. Radi se o osobi koja spomenuta obuvala i to posebno ona raritetna, kultna i skupa, pobožno štuje i pažljivo skuplja, kao što to rade kolekcionari knjiga, stripova, ploča ili lajkova na Fejsu.

Neymar svakako spada među fanove tenisica. To je dokazao haranjem po kultnom dućanu sportske obuće, "Flight Clubu" u Los Angelesu. Odlazak u Amreriku na "pripreme" s Barcelonom iskoristio je za obogaćenje ionako impresivne kolekcije tenisica, pa ih je za manje od pola sata s polica trgovine kupio u vrijednosti od 18 tisuća dolara.
 
Preračunato u našu valutu, to je vrtoglavih 115 tisuća kuna. Ali, najbolje tek dolazi; navedeni iznos spiskao je na samo 15 pari tenisica!

Neymaru to ne predstavlja nikakav udar na budžet. U Barceloni godišnje zarađuje 10 milijuna eura, a ako, kako se nagađa, prijeđe u PSG, zarada će mu se utrostručiti.
 
Dobivat će 82 tisuća eura dnevno, što je oko 616 tisuća kuna. Onih 15 bezobrazno skupih pari tenisica, zaradit će dakle za manje od pet sati.

Pročitajte više