NEYMAR U REAL, MIJENJA GA NAJTRAŽENIJI IZ PREMIER LEAGUE Sprema se transfer-spektakl

Foto: Getty Images/Guliver Image

ARSENAL odavno ne zadovoljava ambicije jednog od najboljih nogometaša svijeta, kojem na ljeto istječe ugovor. Tada sigurno odlazi iz kluba u kojem je od ljeta 2014. postigao 76 golova, a još 45 namjestio.

Izvjesno je da će Alexis Sanchez među Topnicima proslaviti još samo jedan, 29. rođendan koji je idućeg mjeseca. Ali možda već u siječnju ode iz Arsenala. Wengerov klub tako bi za njega dobio barem nekakvu odštetu, dok im na ljeto najbolji igrač odlazi besplatno.
 
Čileanskog napadača žele PSG, Manchester City i Bayern. Parižani najbolje stoje u tom troboju za najtraženijeg igrača Premier League, a prema pisanju engleskih medija, Sanchezov agent za vikend je bio u Parizu.
 
PSG je voljan platiti 400 tisuća eura tjedno koliko traži Sanchez, a s njim želi već u siječnju potpisati predugovor, kako bi preduhitrio Pepa Guardiolu koji je pred kraj ljetnog prijelaznog roka zamalo doveo igrača londonskog rivala. 
 
I dok Sanchezov odlazak u PSG nije tolika senzacija, ono što u nastavku ove priče donose engleski mediji svakako jest. Čileanac će u Parizu zamijeniti Brazilca. I to ne bilo kojeg od šest koji su tamo na privremenom radu, nego Neymara.
 
Sanchezov bivši suigrač iz Barcelone nezadovoljan je u Parizu, ne slaže se s trenerom, a suigračima nikako ne odgovara njegovo ponašanje primadone koja baš svim mora dokazivati da je najskuplji nogometaš na svijetu.
 
Naravno, teško je očekivati da PSG nakon samo godinu dana proda igrača kojeg je platio 222 milijuna eura. Ali, već neko vrijeme o tome se piše od Francuske do Brazila. 

Pročitajte više