Niko Kranjčar odbio Sevillu i ostaje u Portsmouthu

SEVILLA i Hertha spominjali su se proteklih dana kao potencijalne buduće destinacije Nike Kranjčara, ali čini se da će hrvatski reprezentativac ugovor s Portsmouthom ipak odraditi do kraja. Strani su novinari špekulirali kako će "mornari" prodati svog ponajboljeg igrača zato što mu za godinu dana ističe ugovor, a iz Kranjčarovih ranijih izjava jasno se može iščitati da ne planira ostati u Portsmouthu nakon toga.

No, Pompey se i dalje nada kako će Niku nagovoriti na ostanak. Klub koji je vrtoglavo pao nakon što ga je napustio Harry Redknapp čeka potpuna rekonstrukcija, najveće zvijezde razbježale su se po Premiershipu i glavna misija ove sezone bit će ostanak u ligi. No, ukoliko cilj bude ispunjen iduća bi godina mogla biti sasvim drugačija, s obzirom da je klub dobio novog bogatog arapskog vlasnika.

Ukoliko idući prijelazni rok Portsmouth kvalitetno iskoristi, možda će se i Kranjčar odlučiti za ostanak iako je to dosad odbijao. Sevilla će stoga, prema pisanju Goal.coma, morati potražiti drugo pojačanje za poziciju kreativnog veznjaka, dok se Herthina ponuda teška "samo" tri milijuna eura na Fratton Parku vjerojatno i nije ozbiljno razmatrala.

Pročitajte više