NISU SVI REALOVCI SLAVILI RONALDOVO REMEK-DJELO Pogledajte zanimljivu scenu iz Torina

Foto: Twitter

REAL je u Torinu pregazio Juventus s 3:0 u prvoj utakmici četvrtfinala finale Lige prvaka i na korak je do polufinala tog natjecanja, osmog u zadnjih osam sezona. 

Aktualni prvak Europe odigrao je strašnu utakmicu, no da u svojoj momčadi nije imao Cristiana Ronalda, Stara dama bi sigurno izvukla povoljniji rezultat. Portugalac je u karijeri odigrao stotinu perfektnih utakmica, no kako je sam nakon utakmice priznao, nikad prije nije doživio da mu protivnički navijači prirede ovacije. Upravo se to dogodilo kad je Portugalac u 64 minuti izveo potez za pamćenje i prekrasnim škaricama zabio za 2:0.
 
Šanse Juventusa za prolaz dalje čista su teorija, u uzvratu u Madridu moralo bi se dogoditi čudo nad čudima da Stara dama prođe dalje, a toga su svjesni i navijači torinskog kluba.
 
Ipak, razočaranje nakon teškog poraza nije ih spriječilo da se gospodski naklone majstoru i ovacijama ga nagrade za ono što je jučer izveo. U trenutku kad je Ronaldo zabio škarice, navijači Juventusa spontano su ustali i aplauzom su pozdravili majstora nogometa.
 
Ronaldov gol bučno su proslavili i svi igrači Reala koji su bili na klupi. Zapravo, svi osim jednog. U trenutku kad je Portugalac izveo potez za pamćenje cijela klupa Madriđana skočila je na noge. Samo je Gareth Bale ostao ravnodušno sjediti i ni jednom gestom ili grimasom lica nije pokazao da je sretan zbog Ronaldove majstorije.
 

Pročitajte više