Nova Srbija za Njemačku: Tragičaru Kuzmanoviću iskupljenje, nesigurni Subotić umjesto Lukovića!

SRPSKI mediji javljaju kako će Radomir Antić sutra u Port Elisabethu Njemačkoj suprotstaviti potpuno izmijenjenu postavu jer, kao što je sam izjavio nakon poraza od Gane, mora naći zamjenu za suspendiranog Lukovića, ali i do meča u Port Elisabethu razmišljati o tome kojih 11 suprotstaviti ekipi koja je pregazila Australiju.

Najbliži prvoj postavi je dobar poznavatelj njemačkog nogometa, veznjak Stuttgarta Zdravko Kuzmanović, inače rukometni asistent za penal Gane, a nisu bez šansi ni Kačar ni Tošić.

Iako je nakon penala koji je skrivio, a posebno nakon završetka utakmice izgledao kao da je na rubu živčanog sloma, suigrači i stručni stožer pružili su mu podršku na treninzima koji su uslijedili pa sada pun samopouzdanja očekuje odlučujući meč.

On bi trebao zauzeti mjesto središnjeg veznog igrača koje inače igra Milijaš. Lukovićev izostanak u srcu obrane pokušat će nadoknaditi Neven Subotić. Za braniča dortmundske Borussije zanimaju se mnogi europski velikani, ali u reprezentaciji (u paru s Vidićem) bio je vrlo neuvjerljiv, što se vidjelo u pripremnoj utakmici protiv Novog Zelanda, kao i u kvalifikacijskom meču protiv Austrije, pa je vjerojatno zbog toga Antić protiv Gane na mjesto stopera postavio Lukovića koji je bek.

Pročitajte više