Lige petice

Novi trener uvodi radikalne promjene u Chelsea

Foto: Guliver Image/Getty Images

CHELSEA bi uskoro trebao objaviti vijest da je Frank Lampard novi trener kluba. S povratkom Lamparda na Stamford Bridge promijenit će se i klupska politika. 

Chelsea godinama ima jednu od najjačih nogometnih akademija na svijetu, ali najveći klupski talenti teško su dobivali priliku u prvoj momčadi. 

Tako su igrači poput Declana Ricea i Nathana Akea još kao juniori napustili klub, a ni u prošloj sezoni pod vodstvom Maurizija Sarrija Chelseajevi mladići se uglavnom nisu naigrali i mnogi su poželjeli napustiti klub. Navodno Sarri u cijeloj godini nije pogledao nijednu utakmicu, pa čak ni trening mladih momčadi.

S dolaskom Lamparda, koji je u dresu Chelseaja nastupao 13 sezona, dogodit će se zaokret u odnosu prema omladinskom pogonu, otkriva britanski Telegraph. Prvo što će napraviti jest spojiti prvu momčad i mlade igrače da zajedno ručaju, komuniciraju i treniraju. Navodno je od trenera omladinskih kategorija zatražio da satnicu treninga prilagode njemu kako bi mogao pratiti što se događa u akademiji. 

Pročitajte više