Opsada Poljuda: Torcida tražila Keruma, ulaz u Hajduk blokirao kordon specijalaca

PAR STOTINA razočaranih navijača Hajduka krenulo je nakon blijede partije sa Interom u obračun sa klupskim vodstvom i splitskim gradonačelnikom Željko Kerumom. Pred ulazom u klupske prostorije zaustavio ih je kordon specijalaca.

> Hajduk se napromašivao protiv Intera i ponudio meč loptu Dinamu

Agresivniji navijači počeli su bacati kamenje na policiju, no primirio ih je Stipe Lekić, tajnik Torcide, kojeg su ubrzo izgubili iz vida. U klupskim je prostorijama bio na pregovorima sa čelništvom Hajduka. Kako je prošlo, nije nam htio otkriti.

Povjerenstvo za odabir Uprave

Kerum se nakon nekog vremena ipak pojavio te okupljenim novinarima kazao kako će se u ponedjeljak njegova zamjenica Anđelka Visković sastati s predstavnicima Torcide. Izabrat će peteročlano povjerenstvo koje će odabrati novu Upravu.

Pitanje je, međutim, koliko će i to pomoći, jer Uprava ima prilično ograničene ovlasti. Prava moć nalazi se u rukama Kerumovog šogora Petroslava Sapunara, šefa Nadzornog odbora.

Policija je cijelo vrijeme napetu situaciju na Poljudu držala pod kontrolom, a broj privedenih bio je manji no obično, doznajemo u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. 

Pročitajte više