HNL

Oreščanin nakon debija: Hrvali smo se s pogreškama, ali dobro smo reagirali na gol

Screenshot: HNK Gorica

SINIŠA Oreščanin danas je debitirao na klupi Gorice u gostujućoj utakmici protiv Istre 1961. Susret je završio 1:1 pa se Gorica s gostovanja vraća sa samo jednim bodom. 

"Tipična utakmica za prvo, odnosno zaostalo kolo. Utakmica koja Istri puno znači zbog borbe za ostanak, a nama zato što smo željeli uloviti priključak prema vrhu. Napravili smo niz tehničkih pogrešaka u prvom dijelu i hrvali se s pogreškama, ali nakon poluvremena se vidjelo da stvari idu u smjeru kojem bismo mi htjeli ići. Neke stvari su se dogodile, ali gol je bio problem iako smo dobro reagirali na njega. Ima tu još dosta stvari koje treba popravljati, to je sve proces koji je normalan", rekao je Siniša Oreščanin pa dodao:

"Postoje detalji koji znaju poremetiti igrače na ulasku u utakmicu. Ovdje je bio malo brži teren od onog na kojem smo dosad igrali, ali sve to utječe na igrače. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti za subotu kad nas čeka utakmica s Dinamom. Znamo da je Dinamo zasad neosvojiva tvrđava za Goricu, moramo se pripremiti najbolje moguće i pokazati dobru igru." 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više