LIGE PETICE

OSASUNA - REAL 1:4 Modrić počeo akcije kod tri gola za preokret i važnu pobjedu

Foto: Gulliver / Getty Images

REAL je u 23. kolu La Lige prvo mjesto i prednost ispred Barcelone obranio pobjedom 4:1 na neugodnom gostovanju kod Osasune. 

Kretanje rezultata:

90. minuta: GOOOL za REAL! 1:4, strijelac LUKA JOVIĆ! Opet Modrić počinje akciju za Realov gol. Dubinskim proigravanjem našao je Valverdea na lijevoj strani, odakle dolazi dobra lopta za Jovića, a on s 12 metara lijepo poentira ljevicom pod prečku.

84. minuta: GOOOL za REAL! 1:3, strijelac LUCAS VAZQUEZ! Modrić je na centru sjajno između četvorice suparnika proigrao Benzemu, koji bježi ostatku obrane Osasune i lijepo dodaje Vazquezu, a on zabija za potvrdu Realove pobjede. 

38. minuta: GOOOL za REAL! 1:2, strijelac SERGIO RAMOS! Modrić je ubacio iz kornera s lijeve strane na drugu stativu, gdje skače Casemiro i glavom prenosi na suprotnu vratnicu, a tamo Ramos također glavom zabija za preokret i vodstvo gostiju. 

33. minuta: GOOOL za REAL! 1:1, strijelac ISCO! Real je sretno izjednačio. Isco je povukao loptu kroz sredinu i dodao je na lijevu strani za Mendyja, koji je šalje u kazneni prostor za Balea. On želeći pucati slučajno poslužuje Isca, koji iz voleja s peterca poravnava rezultat.

14. minuta: GOOOL za OSASUNU! 1:0, strijelac UNAI GARCIA! Prvi gol u prvenstvu nakon 25 nastupa u Primeri postiže prvim šutom na gol i to protiv Reala! Trenutak za pamćenje zaslužio je tako da se sjajno glavom bacio na loptu koju je iz kornera ubacio Ruben Garcia i s desetak metara zakucao u mrežu.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više