KHABIB NURMAGOMEDOV

Ovako je stvoren Khabib. Pogledajte kako je uništavao protivnike u Rusiji

Screenshot: Twitter

KHABIB Nurmagomedov je do trenutka kad se umirovio nakon pobjede protiv Gaethjea imao niz kakav nikad ranije nije viđen u UFC-u, a karijeru je završio s omjerom 29:0. 

Dagestanac se tako umirovio kao neprikosnoveni kralj lako-teške kategorije i to na način da je u posljednje tri borbe sve protivnike natjerao da tapkaju i traže prekid. 

Nedavno su se pojavile snimke Khabibovih borbi iz Rusije prije nego što je potpisao ugovor s UFC-om i može se reći da je ono što prikazuju prilično brutalno.

Uništavao je protivnike udarcima glavom

Nurmagomedov je tijekom svog borilačkog staža u Rusiji odradio nekoliko impresivnih borbi po nešto drugačijim pravila od onih UFC-u. Tako su u Rusiji bili dozvoljeni udarci glavom u glavu, a Khabib je to itekako koristio.

Na borbi Khabiba i Alija Bagova koja je održana na eventu Golden Fist u Moskvi moglo se vidjeti što se dogodi kad se Khabibu dozvoli da uz sve što ima kao oružje koristi i glavu.

Khabib je srušio Bagova svojim uobičajenim tehnikama grapplinga, a onda ga je nokautirao glavom i završio borbu na iznenađenje svih prisutnih. 

Pročitajte više