LIGA PRVAKA

Perez: Danas ne postoji Mbappe, postoje samo igrači Reala, prvaci Europe

VELIKI uspjeh Real Madrida, koji je s 1:0 u finalu protiv Liverpoola osvojio Ligu prvaka, prokomentirao je predsjednik španjolskog kluba Florentino Perez. Zadovoljan i sretan suočio se nakon susreta i s neuspjehom u poslu dovođenja Kyliana Mbappea, no nije se dao smesti.

Iako je Mbappe bio označen kao igrač koji će odmah, ali i u nadolazećim godinama biti nositelj igre Real Madrida, iako su španjolski mediji o njegovom dolasku pisali kao o gotovoj stvari i iako su i informacije iz kluba sugerirale takav rasplet priče, Mbappe je ostao u Parizu gdje će i nadalje nositi dres PSG-a.

Mbappea je PSG nagovorio na ostanak s plaćom od 50 milijuna eura po sezoni i bonusom od 100 milijuna eura za potpis. Real je ispao gubitnik u toj priči, no Perez takvo što odbacuje.

"Naporno smo radili cijelu sezonu da bismo se našli u ovoj situaciji. Sretni smo. Iza nas su utakmice koje se neće lako zaboraviti, naslov je zasluženo osvojen i on je plod rada igrača, trenera i navijača", rekao je Perez pa odgovorio na pitanje o Mbappeu:

"Real će nastaviti raditi na tome da za njega igraju najbolji igrači, ali Mbappe je već zaboravljen. Imali smo savršenu sezonu i on nije tema. Danas Mbappea ne postoji, postoji samo slavlje Real Madrida i njegovih igrača, prvaka Europe."

Pročitajte više