Pjaca oduševljen Schalkeom: Divno su me prihvatili i to me tako motivira

Foto: Schalke 04 (Facebook)

NEDUGO nakon što je službeno predstavljen javnosti, Marko Pjaca nekidan je u debiju za Schalke 04 u prijateljskom okršaju protiv Genka ubilježio prvijenac
"Poželio sam si upravo gol", rekao je hrvatski reprezentativac za klupsku mrežnu stranicu. Kako je istaknuo, zadovoljan je prijemom i cjelokupnim ozračjem u klubu u kojem će provesti šestomjesečnu posudbu.
 
"Suigrači su me izvrsno prihvatili od prve minute. Od samoga sam se starta osjećao kao dio momčadi. Naporno treniramo, ali je i zabavno. Atmosfera je sjajna. Osjetio sam je čim sam pristigao."
 
Još se prilagođava, osobito u kontekstu jezičnog komuniciranja.
 
"Znam tek nekoliko njemačkih riječi. Miksom ukrajinskog, hrvatskog i engleskog, trenutačno najviše razgovaram s Matijom Nastasićem i Jevgenom Konopljankom", rekao je i naglasio kako mu je želja da kvalitetne partije poprati i poveća minutaža. Već bi u subotu protiv RB Leipziga mogao ubilježiti službeni debi.
 
"Na treninzima pružam maksimum. Sviđa mi se što trener Domenico Tedesco podosta komunicira s igračima. Bio je važan razlog zašto sam došao u Schalke 04. Jasno mi je predočio svoje planove kojima me i uvjerio da dođem. Zbilja sam motiviran kako bih mu zahvalio na povjerenju", zaključio je Marko Pjaca.
 

Pročitajte više