Pogledajte kako je neustrašivi Jimmy Butler reagirao na uljeza na presici

Screenshot: Twitter

MIAMI HEAT u majstorici finala Istoka pobijedio je Boston Celticse u gostima 103:84, spriječio povijesni kolaps nakon vodstva 3:0 u seriji i omjerom 4:3 prošao u veliko NBA finale, u kojem ih čekaju Denver Nuggetsi. Jimmy Butler zabio je 28 poena i zaradio nagradu Larry Bird za MVP-a finala Istočne konferencije.

Butler je poznat po srčanosti, borbenosti i neustrašivosti na terenu, a po njegovim izjavama i ponašanju tijekom cijele serije vidi se da se ni u jednom trenutku nije bojao da naposljetku neće dobiti seriju protiv Bostona. Zato se može reći da ga je u cijeloj seriji najviše isprepadao bumbar koji mu je uletio na press-konferenciju nakon sinoćnje utakmice.

Presica je taman završavala, Butler je privodio kraju odgovor na zadnje pitanje, a onda se odjednom trznuo. "O bože, jeste li vidjeli ovo? Prokleti bumbar", ustuknuo je Butler pred insektom koji je očito zalutao u dvoranu u Bostonu. Sabrao se i dovršio odgovor, a onda se osvrnuo da vidi prijeti li mu još bumbar i zbrisao iz dvorane.

Pročitajte više