Esport

Pogledajte kako se Suarez sprema za fajt sa strašnim Francuzima

Foto: EPA-EFE

REPREZENTACIJU Urugvaja očekuje dosad najveći test na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. U prvoj utakmici četvrtfinala očekuje ih moćna Francuska, koju mnogi uz Brazil smatraju glavnim favoritima za osvajanje prvenstva. Najveća urugvajska zvijezda Luis Suarez pred utakmicu se opušta igrajući FIFA-u 18 protiv rezervnog golmana Urugvaja Martína Campañe. Ono što je posebno zanimljivo je da je Suarez u igri odabrao svoj bivši klub Liverpool s kojim je razbio Barcelonu, koju je odabrao Campaña.

>Schmeichel i Akinfejev ispred Subašića u FIFA-i 18

>Je li videoigra tajna uspjeha engleske reprezentacije?

Suarez je na društvenim mrežama podijelio kako se sa suigračem iz reprezentacije opušta pred ključnu utakmicu. Na slikama se tako vidi kako je u popularnoj igri razbio suigrača rezultatom 8:2 i to igrajući sa svojim bivšim klubom, na opće oduševljenje navijača Redsa. Izgleda da Suarez ne trpa samo na travnjacima nego i u FIFA-i 18, što je potpuno prirodno za napadača njegove klase. S druge strane, rezervni golman Urugvaja Martín Campaña primio je osam komada, pa je možda bolje da protiv Francuza ostane na klupi.

Urugvajci su samo jedna u nizu reprezentacija koje se na Svjetskom prvenstvu opuštaju igrajući videoigre. Englezi preferiraju Fortnite, Brazilci Counter-Strike: Global Offensive, a sigurni smo da je i FIFA 18 iznimno popularna. Kao jedan od najboljih igrača osmine finala Svjetskog prvenstva Luis Suarez je dobio i novu karticu u igri s ukupnom ocjenom od maksimalnih 99 s čime je, barem u igri, postao bolji od velikog Argentinca Lea Messija. Vidjet ćemo može li napadač Barcelone prenijeti dobru formu i samopouzdanje iz igre i na teren protiv Francuske. Bit će teško, ali svaka, pa i najmanja, sitnica pomaže. 

Screenshot: Instagram/Luis Suarez

Screenshot: Instagram/Luis Suarez

Pročitajte više