Ronaldo, preko naše njive nećeš moći: Bosanci se sprdaju s "busenom od 5 tisuća eura"

CRISTIANO RONALDO će dugo pamtiti Bosnu. Nakon što mu je za dobrodošlicu butmirski aerodrom skandirao "Messi, Messi!", a Zenica ga dočekala gađanjem laserima na treningu, žalio se kako je teren na kojem igra protiv BiH najgori koji je vidio u životu.

To je sve bila uvertira, jer potpuno je poludio nakon što je na utakmici play-offa za Euro protiv BiH (0:0), iskosa izašao sam pred golmana Begovića, namjestio se i pucao, ali je lopta krivo odskočila zbog neravnog terena i na radost tribina Bilinog Polja, a Ronaldov užas, otišla pored gola.

Ronaldo je na to potpuno poludio i teatralno, kako samo on zna, iščupao busen trave i bacio ga sa strane, kako bi pokazao da za promašaj nije kriv on, nego "povrtnjak", kako je nazvao zenički teren.

Mediji u BiH javljaju kako je taj famozni komad trave na portalu za aukcije prodan za 10 tisuća konvertibilnih maraka, što je oko 5 tisuća eura. Naravno, to je još jedan dokaz bosanskog humora, kao i video koji donosimo ispod i koji se izruguje sa zeničkom travnatom avanturom zalizane i razmažene superzvijezde:

Pročitajte više