hrvatski kup

Pogledajte potez kojim je klupa Hajduka podržala svog juniora nakon promašaja

Foto: Screenshot HNTV

HAJDUK je nakon velike muke slomio Zagreb tek u nastavku utakmice osmine finala Kupa. Hajduk je slavio u Veslačkoj 3:0 protiv bivšeg hrvatskog prvaka koji se trenutačno nalazi na 4. mjestu 4. lige - središte Zagreb.

Golove za Hajduk zabili su Jairo (59., 70.) i Marko Livaja (66.). Dodajmo kako je Zagreb od 65. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Karlo Strunje.

Hajduk se mučio protiv amatera 45 minuta

Konačni rezultat ni izbliza ne govori koliko se Hajduk mučio protiv amaterske momčadi bivšeg prvaka Hrvatske. U prvih 45 minuta Splićani su imali tek jednu dobru šansu protiv ekipe koja danas igra četvrtu ligu.

Tramezzani je u nastavku uveo Livaju i Fossatija i tek su onda gosti uspjeli slomiti hrabre domaćine.

Kao i ostali klubovi nižih liga, Zagreb nema dozvolu za igranje ligaških utakmica pa se za ogled protiv Hajduka pripremao igrajući prijateljske susrete. S druge strane, Splićani su ušli u ovaj dvoboj nakon što su u protekla dva tjedna ostvarili dvije ligaške pobjede, obje protiv Rijeke na Rujevici, a između tih utakmica većina momčadi provela je u karanteni zbog zaraze koronavirusom.

Cijela momčad pozdravila krasan potez mladog Ljubičića

U samoj završnici je priliku za debi u prvoj momčadi Hajduka dobio junior Marin Ljubičić, koji je u sudačkoj nadoknadi pokazao da je veliki talent. Mladi napadač Hajduka je primio jednu loptu iskosa na nekih 16 metara od vrata Zagreba, varkom je zaljuljao svog čuvara i krasnim udarcem gađao suprotni kut. Golman Zagreba se bacio, ali lopta je za koji centimetar prohujala pokraj vratnice. Svi igrači Hajduka i kluba Bilih pljeskom su pozdravili fini potez mladog igrača.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POTEZ LJUBIČIĆA OD 4.50 OVOG VIDEA

Pročitajte više