HNL

Pranjić prokomentirao dolazak Kalinića na Poljud i usporedio Hajduk s Dinamom

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DANIJEL PRANJIĆ, bivši hrvatski reprezentativac i aktualni trener Trnja, odradio je ulogu analitičara u HRT-ovoj emisiji Stadion pri čemu je komentirao i aktualnosti u Hajduku i aktivnostima koje splitski klub radi u prijelaznom roku. Pranjić tvrdi da Hajduk sad izgleda moćno, ali ne daje mu prednost u odnosu na Dinamo.

"Hajduk izgleda moćno. Odradio je fantastičan prijelazni rok i istaknuo kandidaturu za najviše domete. Birani su igrači koji su momčadi trebali i sad na svakoj poziciji Hajduk ima dva dobra igrača. Vidim ga jako visoko. Prvi je konkurent Dinamu za osvajanje naslova", uvjeren je Pranjić koji se slaže da je Marko Livaja prevaga u momčadi, ali ne i pojedinac o kojem sve ovisi.

Livaja je igrač koji donosi prevagu

"Livaja je igrač koji zna sve o nogometu. Svi smo pričali da je Hajduk ovisan o Livaji, ali ne se bih složio s tim. Hajduk izgleda dobro na svim pozicijama, a Livaja donosi prevagu", rekao je Pranjić i prokomentirao dolazak Nikole Kalinića na Poljud.

"Pričati o Nikoli Kaliniću je suvišno s obzirom gdje je sve igrao. Bit će to zanimljivo gledati. Vidi se na što Hajduk puca, otvorio je svoje karte. Želi dvostruku krunu, no neće mu biti lako. Dinamo je najkvalitetnija ekipa i dalje, ali bit će to najzanimljivije prvenstvo u posljednjih deset godina", zaključio je.

 

Pročitajte više