LIGE PETICE

Predsjednik Barcelone: Nisam mogao dozvoliti Messiju da ode

Foto: EPA-EFE

PREDSJEDNIK Barcelone Josep Bartomeu rekao je kako jednostavno nije mogao dopustiti Messiju da napusti klub.

Bartomeu je pričao o cijeloj sagi s Messijem za katalonsku televiziju TV3. Napomenuo je da se njemu i upravi treba čestitati što su zadržali Messija. 

"Trebamo si čestitati"

"Neću se svađati s Messijem. On je naš kapetan i vođa momčadi. Nisam mu mogao dopustiti da napusti klub, on je najbolji igrač u povijesti nogometa i ekipa ga treba. Ako imate Messija, garantirano je da ćete biti uspješni. Vidjeli smo kako izgleda na terenu i više ne razmišljamo o sagi. Trebamo si čestitati što smo uspjeli napraviti da ostane s nama i zbog toga kako se ponaša zadnjih dana. Najbolji igrač svijeta bi trebao ostati kod nas", rekao je Bartomeu pa nastavio:

"Uprava i ja ćemo nastaviti raditi kako bismo imali najbolju moguću momčad. Nitko ne želi odustati. Klub neće stati i nastavit ćemo raditi, imamo još puno problema koje trebamo riješiti. 

Podsjetimo, Messi je tražio odlazak iz Barcelone nakon 20 godina, no na kraju je ipak ostao zbog ugovora i zbog toga što bi svoj odlazak vjerojatno morao potvrditi na sudu.

U intervjuu je objasnio kako nikad neće tužiti klub koji mu život znači, no nije odgovorio hoće li ostati u Barceloni nakon ove sezone. Ugovor mu istječe u ljeto 2021. pa je moguće da nas sljedeće godine ponovno čeka nova transfer saga.

Pročitajte više