Prijateljski susret Hrvatske i Brazila igrat će se u Splitu, karte od 200 kn na više

HRVATSKI nogometni savez, bolje reći njegov predsjednik Vlatko Marković odlučio je da se prijateljski susret Hrvatske i Brazila igra u Splitu.

"Split i Dalmacija zaslužuju tu utakmicu, uopće nismo dvojili hoće li je dobiti" – izjavio je za Sportske novosti Marković dodajući kako će se u organizaciju uključiti svi koji mogu jer Brazil je ipak nešto posebno.

Dolazak Brazila u Hrvatsku bio je upitan zbog 1,2 milijuna dolara koliko traže peterostruki svjetski prvaci, međutim Marković se nada kako će se u plaćanje Brazilaca uključiti i sponzori hrvatske reprezentacije – INA; MOL i Nike.

"Mi pristajemo na cijenu, jedini naš uvjet je da Brazilci dođu u punom sastavu. Ako primjerice, nekom nesrećom, najbolji svjetski nogometaš Ronaldinho bude ozlijeđen ili uvrijeđen, mora se pojaviti u Splitu i izvesti makar početni udarac. Da ne spominjem Roberta Carlosa, Lucia, Ronalda i ostale" – rekao je Marković u razgovoru za Sportske novosti.

Iako do utakmice još ima šest mjeseci, igra se 17. kolovoza, već se špekulira o cijenama karata.

Karta za poljudski sjever trebala bi koštati oko 200 kuna, za istok i zapad između 300 i 400 kuna, a za ložu najmanje 500 kuna.

Marković je zaključio kako će bez obzira na financije organizirati susret, pa makar HNS nakon toga bio u minusu.

Pročitajte više