Ligue 1

PSG - RENNES 3:0 Parižani bez Neymara i Mbappea lako do pobjede

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Paris Saint-Germaina su u 10. kolu francuske Ligue 1 upisali osmu pobjedu zaredom u prvenstvu. Na Parku prinčeva su u derbiju kola rezultatom 3:0 svladali trećeplasirani Rennes.

Strijelci u pobjedi aktualnog francuskog prvaka bili su Moise Kean jednom i Angel Di Maria dva puta. Talijanski napadač na posudbi iz Evertona je načeo Rennes u 11. minuti, a Di Maria je potvrdio pobjedu u 21. i 73. minuti.

Kod prvog gola je Di Maria sjajno pritisnuo obranu Rennesa

Argentincu ide i veliki dio zasluga za prvi gol jer je nakon pritiska na obranu Rennesa presjekao loptu i dodao za Keana koji je lijepo pogodio iz daljine.

Kod drugog pogotka Ander Herrera je pronašao Di Mariju na lijevoj strani PSG-ova napada, a Argentinac se sjurio prema golu Rennesa i mirno prebacio vratara gostiju Gomisa.

PSG nakon 10 kola ima šest bodova prednosti nad Rennesom

U akciji za treći gol igrači Rennesa su tražili prekršaj Marquinhosa, ali dok su oni dizali ruke, loptu je uzeo Colin Dagba, dodao za Di Mariju koji pogađa prizemnim udarcem iz daljine.

PSG sada ima šest bodova prednosti ispred Rennesa. Između dvije spomenute momčadi je Lille s 19 bodova, pet manje od PSG-a, ali i utakmicom manje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više