TRANSFERI

Raiola i Nedved uhvaćeni na večeri. Gazzetta otkriva tko im je bio na meniju

Foto: Twitter

MINO RAIOLA, jedan od najutjecajnijih nogometnih agenata, i Pavel Nedved, potpredsjednik Juventusa, snimljeni su na večeri u restoranu u centru Torina. Naravno da takav dvojac za istim stolom nije mogao proći nezapaženo. Gazzetta dello Sport napisala je o čemu su razgovarali.

Među Raiolinim klijentima (Haland, Ibrahimović, Donnarumma, Pogba...) su i tri mlada igrača Juventusa, De Ligt, Pellegrini i Kean. Prvi je jedan od najboljih mladih braniča na svijetu i ključni igrač Juventusa, ali kako piše Gazzetta, izgledno će biti prodan ako Juventus na kraju teške sezone ne osigura Ligu prvaka. U tom slučaju će De Ligt postati jedan od najtraženijih igrača na tržištu.

Isti izvor podsjeća da Juventus lošu situaciju u prvenstvu, u kojem je dva kola prije polovice sezone osam bodova udaljen od zone LP-a, obavezno želi pokušati ispraviti u zimskom prijelaznom roku. Pri tome su mu mete Paul Pogba, koji je već bio u Juventusu prije nego što se vratio u Manchester United, te Riccardo Calafiori, ljevak iz Rome. Obojicu zastupa Raiola. Tako da je jasno tko je bio na meniju tijekom njegove i Nedvedove večere. 

Pročitajte više