CRISTIANO RONALDO

Razočarani Ronaldo se naljutio na Transfermarkt, s portala otkrili kako je reagirao

Foto: EPA

TRANSFERMARKT mnogi smatraju jednim od relevantnijih izvora kod procjena vrijednosti nogometaša, a svakako je ta internetska stranica specijalizirana upravo za to i jedan od najčešćih izvora kojima se okreću ne samo pratitelji nogometa, već i oni koji se njime bave. Nisu svi jednako zadovoljni načinom na koji Transfermarkt radi svoj posao, a neke to i ljuti. Poput Cristiana Ronalda.

Upravo to potvrdili su s Transfermarkta objavom s objašnjenjem zašto ih je portugalska zvijezda blokirala na Instagramu. To se dogodilo nakon što je objavljena momčad najvrjednijih igrača koje predstavlja Jorge Mendes, navodi se.

Najbolji, ali to nije dovoljno

Sa stranice su uz objavu tih 11 označili klubove u kojima igrači nastupaju, a potom i dodali da ne mogu označiti Cristiana jer ih je blokirao nakon što je vidio svoju tržišnu vrijednost. Što se točno dogodilo potvrdili su s Transfermarkta u razgovoru za Athletic.

"Mislim da smo objavili 10 igrača starijih od 33 godine. On je bio na prvom mjestu, ali nam je rekao da bi trebao više vrijediti. Prvo je poslao poruku kolegama na društvenim mrežama. Odgovorili su mu, objasnili zašto je na toliko procijenjen i rekli mu da je daleko najbolji u skupini svojih vršnjaka", napomenuo je Christian Swartz.

Ronaldu su objasnili da je razlika između njega i drugog na listi između 30 i 50 milijuna eura, a njegov odgovor bio je nekoliko emojija koji se smiju i blok. Inače, Transfermarkt u ovom trenutku procjenjuje napadača Manchester Uniteda na 35 milijuna eura.

Pročitajte više