REAL OSTAJE BEZ KOVAČIĆA? Talijanski velikan u siječnju šalje ponudu za veznjaka

Foto: Getty Images / Guliver Image

PRVAK Italije Juventus mogao bi idući mjesec poslati ponudu Real Madridu za hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, piše Tuttosport.
 
Kovačić, 23-godišnji vezni igrač, startao je danas u početnoj momčadi Real Madrida protiv Al Jazire (2:1) iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva.
 
Generalni direktor Real Madrida, Jose Angel Sanchez, rekao je prije dva tjedna da Kovačić nije na prodaju te da će odbiti ponude ako one stignu u zimskom prijelaznom roku.
Kovačić je 76 dana izbivao s terena zbog ozljede noge. Nakon toga je zaigrao u kupu protiv trećeligaša Fuenlabrade, u Ligi prvaka protiv Borussije Dortmund kada je Real Madrid već osigurao prolaz u osminu finala te u srijedu protiv Al Jazire.
 
 
Tuttosport piše da bi Juventus mogao iskoristiti njegov status pričuvnog igrača jer Zidane uglavnom koristi formaciju 4-3-3 s Lukom Modrićem, Tonijem Kroosom i Casemirom u sredini. Talijanske novine navode da bi iz istog razloga Juventus mogao poslati ponudu i za 21-godišnjeg veznog Danija Ceballosa kojeg je u srpnju Real Madrid doveo iz Betisa.
 
Kovačić ima ugovor do ljeta 2021. godine, a cijena mu iznosi 25 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Pročitajte više