Real ostao bez najvećeg pojačanja: Napadač od 120 milijuna produžio ugovor sa svojim klubom

Getty Images / Guliver Image

REAL MADRID ostao je bez svoje velike želje u prijelaznom roku. Iako je španjolski velikan pripremio 120 milijuna eura za Harryja Kanea, fantastični napadač produžio je ugovor s Tottenhamom do 2024. godine i odlučio ostati u svom klubu unatoč brojnim ponudama europskih velikana. Engleski reprezentativac će prema novom ugovoru zarađivati 200 tisuća funti tjedno, a time su Hospursi zadržali svoju najveću zvijezdu i pokazali da imaju ozbiljne planove.

"Doista sam uzbuđen i ovo je poseban dan za mene. Nekoliko sjajnih sezona je iza nas i veselim se budućnosti s Tottenhamom. Također, radujem se i novom stadionu i činjenici da je klub iz godine u godinu na sve većoj razini. Svi naporno radimo kako bi Tottenham bio bolji, kako u Ligi prvaka, tako i u Premier ligi te engleskim kupovima", naglasio je napadač.

Kane je u klubu od 2004., a 2009. je postao član prve momčadi. Igrao je na posudbama u Leytonu, Millwallu, Norwichu i Leicesteru, a do sada je u 213 utakmica zabio 140 golova za Tottenham.

"Iza nas je odlična sezone, ali želimo više i bolje u sljedećoj. Sada se okrećem Svjetskom prvenstvu s Englezom, a onda idemo u nove avanture zajedno", poručio je Kane, koji će biti kapetan Gordog Albiona u Rusiji. 

On je posljednje četiri sezone u Premier ligi zabio najmanje 20 golova, a posljednju je završio s 30 pogodaka i pomogao Tottenhamu da se treću godinu zaredom plasira u Ligu prvaka. 

Pročitajte više