Real treći put ide po jednog od najefikasnijih napadača Europe

Foto: Marca

REAL MADRID je u velikoj krizi ove sezone, a najviše problema ima tamo gdje je donedavno bio najjači. Čuveni BBC više se i ne spominje. Jednog su dotukle ozljede, a Benzema i Ronaldo muče se s realizacijom i u Realu traže igrača koji će im vratiti ubojitost.

Nakon što su povezivani s Neymarom, Aubameyangom i Icardijem, najnovija opcija je Robert Lewandowski.

Sjajan poljski napadač posljednjih godina svojim golovima nosi Bayern kao što je ranije nosio i Borussiju Dortmund. Ugovor s Bavarcima ima do 2021., ali na ljeto će imati 30 godina i ovo bi mu mogla biti posljednja prilika za transfer karijere.

25 golova u 30 nastupa ove sezone

Igrač je u najboljim godinama, a to dokazuje fantastičnom formom. Ove sezone ima 18 golova u 20 nastupa u Bundesligi, a ukupno 25 pogodaka u 30 nastupa u svim natjecanjima.
 
Lewa je i ranije povezivan s Realom, a i javno je izražavao simpatije prema madridskom klubu. Iz Bayerna su nedavno poručili da niti jednog igrača neće zadržavati protiv njegove volje, što znači da će i Poljak biti slobodan u slučaju prave ponude.
   
Menadžer Lewandowskog Cezary Kucharski njeguje dobre odnose s Realom, piše Marca, zbog čega su u Madridu uvjereni da mogu ostvariti taj transfer. Ipak, španjolski list podsjeća da su se Realovi emisari već dvaput sastajali s Lewandowskim i oba puta se vratili praznih ruku.


 

 

Pročitajte više