Redknapp bjesni zbog sramotnog poraza u Portugalu u režiji slovenskog djelitelja (ne)pravde

NAKON velikog poraza u Bragi, trener Portsmoutha Harry Redknapp bjesnio je na svoju momčad i slovenskog suca Darka Ceferina.

Naime, Portsmouth je primio čak tri gola od trinaestoplasirane momčadi portugalske lige, koja je u dosadašnjih pet kola upisala tek jednu pobjedu i samo je tri boda dijele od zone ispadanja.

No, sve je moglo biti drukčije, kaže Redknapp, da sudac nije poništio gol Senegalca Pape Boube Diopa početkom drugog poluvremena. Naime, sudac Ceferin vidio je nepostojeći faul snažnog tamnoputog veznjaka na vratru Brage.

Uz sve to, čak četiri igrača Mornara: Bouba Diop, Peter Crouch, Noe Paramot i Nadir Belhadji zaradili su žute kartone zbog u najmanju ruku sumnjivih prekršaja, ako ne i simuliranja Portugalaca, kako objašnjava Redknapp.

Upravo stoga na press konferenciji poslije utakmice "prljavi Harry " nije štedio slovenskog arbitra, zbog čega bi se vrlo vjerojatno mogao naći na prekršajnom popisu Uefinih dužnosnika.

"Odakle je taj djelitelj pravde? Slovenije? Siguran sam da se tamo igra dobar nogomet", rekao je Redknapp.

"Od trenutka kada je lopta krenula sa centra on nije znao što radi. Portugalci su se bacali na sve strane, simulirali, a ovaj bi za kojekakve gluposti pokazivao javne opomene. Također nam je poništio čisti gol. Pogledao sam deset puta reprizu zgoditka i još mi nije jasno što je on to zapravo vidio", ironično će engleski trener.

V.B.
Foto: AFP

Pročitajte više