SP U RUKOMETU

Regija o Hrvatskoj: Šok i nevjerica, najgori meč generacije

Foto: EPA

SENZACIONALNI poraz hrvatskih rukometaša od Argentine odjeknuo je u cijelom svijetu, a dobro je popraćen i u regiji, posebno zbog najave Lina Červara o odlasku s klupe nakon Svjetskog prvenstva u Egiptu.

Slovenija danas protiv Egipta traži plasman u četvrtfinale, a njihovo je Delo u pregledu svih jučerašnjih rezultata istaknula baš poraz svojih jugoistočnih susjeda.

"Argentina šokirala Hrvate, Červar najavio oproštaj", stoji u naslovu u Delu.

Dnevni Avaz iz BiH donosi svojim čitateljima odvojene vijesti o porazu i odlasku izbornika.

"Hrvatska se šokantnim porazom od Argentine dovela na rub eliminacije", pišu u izvještaju utakmice.

Oslobođenje je najdetaljnije popratilo tužan dan za hrvatski rukomet. U prvom tekstu konstatiraju da je Hrvatska pred eliminacijom nakon senzacionalnog poraza, u drugom pišu o odlasku Lina Červara, a posebno su istaknuli kritike Marka Mamića na račun izbornika.

U Srbiji je stvoren konsenzus o šoku i nevjerici u Hrvatskoj.

"Hrvatska pred eliminacijom: Červar napušta 'vatrene'", piše Kurir, a i Blic naše rukometaše oslovljava starim nadimkom nogometne reprezentacije: "Nevjerica u Hrvatskoj! 'Vatrene' razbili Argentinci, moraju se vaditi protiv prvog na tablici, a samo čudo ih vodi dalje!"

B92 piše: "Šok – Hrvatska pred eliminacijom sa SP!" te dodaje vijest kako Hrvatska ostaje bez izbornika zbog bolnog poraza, a Telegraf uz naslov "Šokantan poraz Hrvatske, nalaze se pred eliminacijom sa SP, selektor dao ostavku!" tumači da je utakmica s Argentinom bila "najgori meč ove generacije".

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više