Reja: Šibenik je jedna od boljih momčadi koje sam gledao u Hrvatskoj



TRENER Hajduka Edoardo Reja najavio je utakmicu 11. kola HNL-a u kojem Hajduk na Poljudu dočekuje Šibenik, koji ove sezone igra u dobroj formi.

"Koliko sam vidio radi se dobroj momčadi, sa dobrim veznim igračima, koji su jaki i determinirani. Dobro se zatvaraju i ponovno kreću u napade. Naprijed imaju Zeca, koji odlično završava akcije", rekao je Reja, pa nastavio hvaliti momčad Branka Karačića.

"U sredini ostavljaju malo prostora, no ne igraju samo obrambeno. Znaju se dobro otvoriti preko bokova. Imaju jednu lijepu ravnotežu u igri. Od momčadi koje sam gledao čine mi se kao jedna od boljih", rekao je Reja, koji razmišlja samo o tri boda.

"Igrajući u Splitu moramo pokazati snagu, jer Hajduk je ipak Hajduk. Ne znam u kakvom su stanju svi igrači jer sam 15 dana bio bez reprezentativaca, no nemamo što razmišljati. Moramo pobijediti i tu nema alternative".

Anas nije popio puno, samo ne podnosi alkohol

Talijanski strateg osvrnuo se na koškanje Ibričića i Tičinovića na treningu, te na sebe preuzeo dio krivice.

"To se uvijek može dogoditi kad igra prva momčad protiv druge, zbog konkurencije. Prema njima ću prvi put biti blag, no ako bude drugog puta kazne će biti žešće", rekao je pa komentirao kako je do njega stiglo da je Anas Sharbini u funtanjanskoj noći popio čašu-dvije, a srušilo ga je jer nije otporan na alkohol.

"Kad su igrači u reprezentaciji onda ne odgovaraju meni, no sigurno je da mu neću dati da popije više od jedne čaše šampanjca".

Pročitajte više