Robinho: Nisam silovao tu djevojku. Samo mi je žao što sam prevario suprugu

Foto: Screenshot

ROBINHO se prošlog tjedna vratio u rodni Brazil u svoj prvi klub Santos, ali je nakon samo nekoliko dana upao u probleme.

Klub mu je suspendirao ugovor na inzistiranje jednog od najvećih klupskih sponzora kojemu smeta Robinhova prošlost, odnosno presuda talijanskog suda kojom je Brazilac osuđen za silovanje. Podsjetimo, Robinho je 2017. s još petoricom muškaraca osuđen na devet godina zatvora zbog silovanja 22-godišnje Albanke u jednom noćnom klubu dok je igrao u Milanu.

Robinho je izbjegao izdržavanje kazne jer je otišao igrati u Tursku koja nema raščišćene odnose s Europskom unijom po pitanju izručivanja osuđenika. 

Jedan od najvećih brazilskih talenata u novijoj povijesti dao je intervju za brazilske medije u kojem je demantirao optužbe za koje je osuđen.

Tvrdi da je djevojka pristala na seks

"Ja nikoga nisam silovao. Istina je da sam bio u kontaktu s tom djevojkom i oboje smo željeli imati odnos. Jedino zbog čega žalim jest činjenica da sam tim činom prevario svoju suprugu", rekao je 36-godišnji Robinho i dodao:

"Družili smo se kratko vrijeme i onda sam ja otišao kući. Ona je ostala s mojim prijateljima i pristala je na odnos s njima".

Ključan dokaz u čitavom procesu bili su pozivi i poruke koje je Brazilac izmjenjivao s ostalim osuđenicima, a Robinhovi odvjetnici tvrde da su poruke bile krivo prevedene na talijanski jezik.

"U transkriptima stoji da sam ja rekao da je ona bila potpuno pijana. To nije točno. Kad mi je prišla, bila je trijezna. Sjećala se mojeg imena, znala je tko sam, a osoba koja je pijana ne može sve to zapamtiti", rekao je Robinho.

Brazilac je u Santosu pristao igrati za samo 250 eura tjedne plaće nakon što mu je istekao ugovor s turskim Bašakšehirom. Sa suprugom Vivian je u međuvremenu dobio troje djece.

Sponzor nije znao da Robinho dolazi

"Jako sam se promijenio od tog događaja iz Italije i postao sam bolja osoba. Moja najveća greška bila je nevjera prema Vivian i za ništa drugo nisam kriv", zaključio je Robinho.

Suspenziju njegova ugovora zatražila je tvrtka Orthopride koja je orijentirana prema ženskoj populaciji.

"Mi nismo uopće znali da se Robinho vraća u Santos. Morali smo donijeti takvu odluku i stisnuti klub iz poštovanja prema našim klijenticama. Iznenadila nas je vijest da je Santos doveo Robinha", rekao je direktor tvrtke Richard Adam.

Pročitajte više