UKRALI POGODAK PORTUGALCU Ronaldo još nije zabio 400 golova za Real

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAKON sinoćnje prve utakmice polufinala Lige prvaka cijeli svijet opet priča o Cristianu Ronaldu. Fantastični Portugalac zabio je sva tri gola za pobjedu 3:0 protiv Atletica i uz ovacije Santiago Bernabeua proslavio svoj 103. gol u Ligi prvaka.

Zanimljivo je to da je više golova zabio u nokaut fazi (52) nego u skupinama (51 gol), a sam je u elitnom natjecanju zabio tri gola više nego Atletico Madrid u svojoj povijesti.

Teško je pratiti sve rekorde koje Ronaldo ruši iz tjedna u tjedan, pa je ovaj posljednji hat-trick malo zbunio statističare i medije, a posebno Real Madrid.


Klub se još sinoć pohvalio da je Ronaldo stigao do 400 pogodaka u dresu Real Madrida, no prvaci Europe uskoro su demantirani. Stručnjaci su pregledali svoje statistike i utvrdili da Ronaldo s jučerašnja tri ima 399 pogodaka za Real.

Gdje je nestao jedan gol?

Vratimo se u 2010. godinu i utakmicu Real Madrida i Real Sociedada. Madriđani su slavili 2:1, a Ronaldo je iz slobodnjaka u 74. minuti uputio odličan udarac koji se odbio od Pepea i završio u mreži.
 

 
Službeno je pogodak upisan Ronaldovu suigraču i sunarodnjaku, ali Kraljevski klub gol je u svojoj statistici pripisao Ronaldu.

Ronaldo će tako imati priliku još jednom proslaviti taj jubilej.

 

 

Pročitajte više