LIGE PETICE

Ronaldo nagradu čekao u autu, njegovi tjelohranitelji zaslijepili kamere

Foto: Gulliver / Getty Images

DOK se naveliko komentiralo nepojavljivanje Cristiana Ronalda na ceremoniji dodjele Zlatne lopte u Parizu, on je za to vrijeme u autu čekao da dobije nagradu na svečanosti Serie A u Milanu.

Ronaldu je ta dodjela nagrade, na kojoj je proglašen MVP-jem i najboljim napadačem godine u talijanskom prvenstvu, došla kao idealna izlika da ne ode na onu parišku, za koju je znao da nije osvajač.

Ali njegovo ponašanje na svečanosti u Milanu bilo je skandalozno, javljaju talijanski reporteri. Tancredi Palmeri, dopisnik beIN Sportsa i CNN-a, otkriva kako je to izgledalo:

"Ronaldo je cijelo vrijeme ceremonije sjedio u autu ispred dvorane, u koju je ušao samo kada mu je javljeno da je osvojio nagradu. 

Tada je praćen brojnim zaštitarima ušao u dvoranu, a njegovi tjelohranitelji za to vrijeme su lampama zasljepljivali kamere kako ga ne bi mogle snimati u trenutku ulaska."

Ronaldo je zatim uzeo nagradu, kratko se na njoj zahvalio i vratio se u Torino bez pojavljivanja pred kamerama, što su učinili svi ostali laureati. Talijani pišu da je ovo izveo kako bi izbjegao pitanja o Zlatnoj lopti.

Peterostruki osvajač te nagrade nije došao na svečanost njene dodjele ove godine, kada ju je osvojio Lionel Messi, kao ni prošle, kada je pripala Luki Modriću. 

 

 

Pročitajte više