LIGE PETICE

Roy Keane udario na igrače Uniteda: Više ih brine kako izgledaju nego kako igraju

Screenshot: Twitter

NOGOMETAŠI Manchester Cityja ponovno su se odvojili na šest bodova prednosti uz jednu odigranu utakmicu više od drugog Liverpoola na vrhu ljestvice engleske Premier lige zahvaljujući 4:1 domaćoj pobjedi protiv gradskog rivala Manchester Uniteda u susretu 28. kola.

Prvo ime dvoboja bio je belgijski veznjak Kevin De Bruyne koji je postigao dva pogotka u prvom poluvremenu, prvoga za vodstvo 1:0 u 5. minuti, a drugog za prednost 2:1 u 28. minuti. U međuvremenu je Jadon Sacho u 22. minuti preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora nakratko poravnao na 1:1.

Keane nezadovoljan igračima Uniteda

U nastavku je igrao samo City koji je nizao priliku za prilikom, no u strijelce se upisao samo Riyad Mahrez koji je u 68. minuti pogodio za 3:1, da bi početkom sudačke nadoknade postavio konačnih 4:1.

Utakmicu su u studiju Sky Sportsa komentirale legende Uniteda i Cityja, Roy Keane i Micah Richards, a legendarni veznjak u jednom je trenutku žestoko kritizirao igrače Uniteda zbog njihovog pristupa nogometu.

Keane je bio bijesan tijekom cijele emisije, a u jednom trenutku rekao je da pet ili šest igrača Uniteda više uopće ne bi smjeli biti članovi kluba nakon utakmice. Također, poručio je da su nogometaši Uniteda prestali igrati nogomet u drugom poluvremenu i da su odustali od utakmice pa poentirao: "Više brinu o tome kakva im je frizura, kako izgledaju i imaju li lijepe kopačke nego o terenu. Samo neka igraju nogomet..."

Pročitajte više