HNL

Rožman: U drugom poluvremenu nije bilo nogometa, drago mi je što nema ozljeda

Foto: Milan Šabić/PIXSELL

RIJEKA je u nemogućim uvjetima slavila na Poljudu kod Hajduka 2:1 i tako upisala veliku pobjedu u 14. kolu HNL-a, a nakon utakmice medijima se obratio trener Rijeke Simon Rožman.

Hajduk je poveo iz penala Caktaša, ali Rijeka se vratila golom Lončara u prvom poluvremenu. Kiša nije prestala padati cijelu utakmicu, pa je cijeli teren bio natopljen i bilo je teško stvoriti pravu priliku. Rijeka je ipak uspjela i tri boda gostima je donio Menalo.

Rožman smatra da u drugom poluvremenu nije bilo nogometa te da je njegova momčad slavila zato što je bila spretnija i sretnija.

Simon Rožman: Drago mi je što se nitko nije ozlijedio

"Prvo poluvrijeme bilo je nogometno. Drugo je bilo manje nogometno. Rano smo primili gol, ali nije nas to poremetilo. U nastavku više nije bilo nogometa. Mi smo se bolje prilagodili i bili malo spretniji i sretniji. Od pobjede mi je još draže da se nije ozlijedio nitko od mojih niti od Hajdukovih igrača. Nema gledatelja, ali trudimo se igrati nogomet za gušt onih koji nas gledaju preko TV ekrana. Danas u drugom poluvremenu nije moglo biti nogometa i zato pohvale svima za borbenost", kazao je trener Rijeke Simon Rožman. 

Hajduk je sada peti na tablici sa 17 osvojenih bodova, dok je Rijeka četvrta s dva boda više i dvije utakmice manje. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više