SAN POSTAO KOŠMAR Zvijezda Reala na klupi protiv Juventusa?

Foto: Getty Images / Guliver Image

PITANJA dana uoči finala Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa je hoće li Zinedine Zidane krenuti s Garethom Baleom od prve minute. Sjajni Velšanin koji je imao velikih problema s ozljedama, trebao bi krenuti s klupe u svom gradu Cardiffu.

Drugi najskuplji igrač u povijesti nogometa od 100 milijuna nedavno je govorio o tome kako mu je san zaigrati u Cardiffu i zabiti gol. Međutim, iako se oporavio, nije u potpunosti spreman i pitanje je hoće li Francuz riskirati s njim.

Prema svim europskim medijima, posebno onim španjolskim, njega čeka klupa, a od prve minute krenut će u drugom dijelu sezone jedan od najboljih igrača Reala - Isco koji bi trebao zauzeti mjesto iza Cristiana Ronalda i Karima Benzeme ili na desnom krilu ako Portugalc bude zaigrao na lijevom.

Ali to nije jedini Baleov problem. On bi mogao na ljeto napustiti Madrid i vratiti se u Englesku, gdje ga već godinama želi Manchester United. 
 
"Puno utakmica je izgubio zbog ozljeda, a sada su tu i neki drugi igrači koji igraju bolje od njega", napisao je urednik AS-a Alfredo Relano. 
 
Naravno, sigurno je to da će Bale, ako ne krene od početka, dobiti priliku u nastavku, a može li postati heroj Reala na mogućem oproštaju, saznat ćemo večeras. Kako god, Jose Mourinho i još nekoliko bogatih engleskih klubova pomno prate cijelu situaciju i spremni su reagirati ako osjete da bi se Real mogao odreći igrača za kojeg je prije četiri godine izdvojio golemi novac. 

Pročitajte više