Sandžaklija iz Uniree pred gostovanje na Ibroxu slavi Dadu Pršu i duh bratstva i jedinstva

ERSIN MEHMEDOVIĆ, branič Uniree otkrio je kako je se spremio za utakmicu s Rangersom - satima je gledao utakmice Dade Prše. 26-godišnji Sandžaklija koji se s rumunjskim prvakom dokopao Lige prvaka kaže da mu je Pršo idol, a danas igra protiv njegovog bivšeg kluba.

"Pozorno sam pratio Rangers kad je Pršo igrao za njih. Pršu sam pratio i kad je igrao za Monaco. U Rangersu je postao jedan od ključnih igrača momčadi i miljenik navijača", rekao je Mehmedović.

Mehmedović je rodom iz Sanždaka, dolazi iz Novog Pazara. Nogometnu karijeru je počeo u Remontu iz Čačka, da bi nakon toga otišao u Belgiju, a zatim u Rumunjsku.

"Uvijek pratim nastupe igrača koji dolaze iz moje regije. Naše države su se razdvojile, ali igrači koji igraju u inozemstvu se rado druže. Saša Papac je iz Bosne, on igra u Rangersu i također se znamo. I Dragan Mladenović je igrao za Rangerse, ali njega osobno ne poznajem."

Mehmedović je zatim najavio večerašnji susret.

"Spremni smo, dat ćemo sve od sebe tih 90 minuta. Samo jedan igrač u našoj momčadi je prije ove sezone igrao u Ligi prvaka tako da nemamo puno iskustva. Večeras nas očekuje sjajna atmosfera na Ibroxu, navijači u Britaniji su odlični. Nikad ne znate što će se dogoditi, ali bi bilo sjajno kad bismo uoči gostovanja Rangersa u Rumunjskoj izbjegli poraz."

Unirea je u prva dva kola skupine G uzela jedan bod. Prva je Sevilla sa šest, slijedi Stuttgart sa dva, a posljednji je Rangers s jednim osvojenim bodom.

"Iz ove perspektive, mislim da nam cilj mora biti treće mjesto. Sevilla je sjajna momčad i bit će prva u skupini, Rangers i Stuttgart su dva odlična kluba i s njima ćemo se boriti za drugo mjesto. Ali mislim da ćemo teško do njega, naša realnost je treće mjesto i Europska liga", zaključio je Mehmedović.

Pročitajte više