Scholes kritizirao Mourinha zbog incidenta: Moraš imati malo više stila

Foto: EPA-EFE

MANCHESTER UNITED je sinoć u Torinu podsjetio na stare dane i u 4. kolu skupine H Lige prvaka u zadnje četiri minute okrenuo utakmicu i slavio protiv Juventusa 2:1.

Po završetku utakmice Jose Mourinho je izašao na travnjak i rukom iza uha napravio gestu prema domaćim navijačima kao da je želio reći "da vas čujem". Portugalac je bio isprovociran jer su ga Talijani u nekoliko navrata vrijeđali skandiranjem "Interista pezzo di merda" (govno intersko) budući da je Mourinho godinama bio trener omraženog im Intera.

To je razbjesnilo domaće navijače nakon čega je Mourinhu prišao i Leonardo Bonucci i objašnjavao mu da nije lijepo to što radi pa su Portugalca na kraju morali izvesti sa stadiona.

"Provocirali su me svih 90 minuta. Došao sam ovdje kako bih radio svoj posao, ništa više. Nisam na kraju nikoga uvrijedio, samo sam ih želio čuti što sad imaju za reći. Vjerojatno to nisam trebao napraviti i hladne glave i ne bih. Ali vrijeđali su moju obitelj i Inter, a Inter je moja obitelj, pa sam reagirao tako", rekao je Mourinho.

Njegova reakcija nije se najbolje svidjela Unitedovoj legendi Paulu Scholesu koji je, nakon što je pohvalio Unitedov pobjednički duh, kritizirao Mourinha.

"On je takav tip. Ovakve utakmice moraš dobiti s malo stila. Daj ruku protivničkom treneru i to je to. Nije bilo nikakve potrebe za ovakvim ponašanjem", rekao je Scholes koji je za Manchester United od 1993. do 2013. godine odigrao 718 utakmica.

Pročitajte više