Senzacionalni povratnici: Lehmann iz mirovine na gol Arsenala, Mourinho u Chelsea?

JOSE MOURINHO  i Jens Lehmann, svakako jedne od figura koje su obilježile Premiership u prošlom desetljeću, spremaju se na povratak na "mjesto sreće".

Mourinho je na Otoku na klupi Chelseaja između 2004. i 2007. godine osvojio šest trofeja, između kojih su i dva uzastopna premierligaška naslova 2005. i 2006., ali je propustio osvojiti Ligu prvaka, što ga je kasnije koštalo gubitka posla.

Karizmatični Portugalac nikad nije skrivao želju za povratkom u Premiership, a Sun piše da planira vratiti se već ovog ljeta iako ima još troipogodišnji važeći ugovor s Realom. Navodno mu ponuda iz Engleske ne manjka, a spominju se Liverpool, Manchester City, Manchester United i Chelsea.

"Mourinho je velik trener i u Chelseaju je željen. Radio bih s njim u svako doba, iako znam da će to biti teško ostvarivo" prenosi londonski dnevnik izjavu Chelseajevog napadača Fernanda Torresa.

Lehmann se vraća na vrata Arsenala?


Bivši njemački nogometni vratar Jens Lehmann (41) mogao bi nakratko prekinuti svoju mirovinu i ponovo obući dres svog bivšeg kluba Arsenala, piše Daily Mail.

Nedavno se Lehmann vratio u London kako bi ispekao trenerski zanat uz londonsku momčad, a sada se pojavila opcija da se ponovo aktivira uslijed krize koju "topnici" imaju s vratarima. Naime, u posljednje vrijeme prvi Arsenalov vratar Wojciech Szczesny pauzirat će između četiri i šest tjedana zbog ozljede prsta, dok su Lukasz Fabianski i Vito Mannone ozlijeđeni.

Zdrav je jedino Španjolac Manuel Almunia, a u slučaju njegove ozljede Wenger bi na vratar morao poslati nekog od "golobradih" mladića koji igraju na posudbi u drugim klubovima.

Lehmann je boje Arsenala branio od 2003. do 2008. godine, nakon čega je još igrao dvije godine za Stuttgart i onda se umirovio na kraju prošle sezone. U slučaju povratka prekaljeni Nijemac, koji je upisao 61 nastup u dresu "elfa" potpisao bi suradnju do kraja sezone.

Pročitajte više